sâmbătă, 21 aprilie 2012

De weekend

* Pedelistii si uselistii se pindesc unii pe altii pina in ultimul minut de depunere a dosarelor de candidati la alegerile locale. Nu e mai nimic sigur pina in ultima clipa. Se prea poate ca unii candidati anuntati drept siguri inainte de 1 mai sa se "suceasca" pe parcurs.
* Toate cotloanele rosii, din institutii publice dar si din spatiul privat, s-au inflamat cind Dragos Mircea a ajuns din nou prefect. Cel mai bine se observa in monitorul lui Marean.
* Manipulare electorala clasica marca Oprisan pe marginea drumului rupt de ape de la Spulber. I-a iesit si de data asta. Ca de obicei, contraponderea portocalie a fost ... lipsa mai mult.
* Mult trimbitatele controale ale MAI si IGPR la IPJ Vrancea vor avea rezultatele despre care am mai vorbit - nimic spectaculos. Cica o atentionare ca la gradinita pentru Harap de la Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru ca ar fi cam comunist in comportamentul sau cu subalternii!!! La fel se comporta cu subordonatii si alti sefi, precum Cirjica de la Serviciul de Investigatii Criminale. In rest, mai analizam... Pina uita lumea si trec si alegerile. Iar sefii mult iubitori de trandafiri rosii trag nadejde, si nu numai, sa scape de "presiunea" pedelista.
* Judele Stoian si-a facut din nou datoria. De data asta cu privire la sediul Biroului Electoral Judetean. Iar Marian ride cu gura pina la urechi de Alin si ai lui. C-asa-i in politica mioritica!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu