sâmbătă, 11 iunie 2011

De pe la manifestarile PNL

* La manifestarile liberalilor tot Oprisan a iesit in evidenta. La intilnirea cu alesii locali si cu oamenii de afaceri liderul PSD a venit mai tirziu, ca o vedeta, fiind asteptat la intrare de tinerii sai fideli din partid si de citiva admiratori de la PNL. Iar la conferinta de presa de la sediul PNL Vrancea, Oprisan s-a dat in spectacol si le-a tinut ziaristilor lectii de democratie si de jurnalistica, alaturi de zimbitorii Crin si Nini. Din spatele unui banner USL, fotografiile Bratienilor, Savenilor si ale altor inaintasi liberali se inrosisera de jena.
* S-a vorbit foarte mult, normal, de USL. Si s-a remarcat, cu aceasta ocazie, ignorarea celui de-al treilea membru al USL - Partidul Conservator. Sa fie invidiosi alde Nini si Oprisan pe ascensiunea noului lider al PC Vrancea? Ca s-ar putea sa le fie un competitor puternic in interiorul USL si sa le strice aranjamentele pentru Primaria Focsani? Plus ca Ionel Cel-Mare nu e facut din acelasi aluat politicianist precum cuplul Nini&Marean.
* S-a mai vazut ca presedintele PNL Crin Antonescu da bine pe sticla si in aparitiile publice. Insa "cununia" cu Oprisan l-a dezavantajat profund.
* Monitorul lui Marean a reflectat pe larg manifestarea PNL. Cu accent, bineinteles, pe declaratiile si actiunile sefului de judet, doar nu pe cele ale lui Crin, Nini si celorlalti penelisti. Vorba manelistilor, se stie cine e jupinul, cine e stapinul!
* Afirmatia lui Oprisan cu privire la "golaniile" pe care le-ar face unii - n-am inteles la ce se referea exact. Sa banuim ca la afacerile cu bani publici si fonduri europene derulate, de exemplu, de Consiliul Judetean Vrancea sau de Primaria Focsani?
* Antena 3 a transmis in direct, normal, prima parte a conferintei de presa din sediul PNL Vrancea, in cadrul careia presedintele PNL Crin Antonescu a prezentat citeva mesaje politice importante. Apoi s-a apucat de microfon Oprisan si, firesc, Antena 3 si-a continuat programul de stiri. Vazind ca autointitulatul sef al Vrancei nu este bagat in seama de profesionistii in stiri (conform numeroaselor premii APTR si nu numai de-a lungul anilor), subordonatul sau de la PNL - zis si Zizi - i-a cerut imediat unui fan al lui Oprisan tot din PNL sa inchida televizorul din sala de conferinte care era pe fixat pe postul Antena 3. Multumim!
* O alta chestie haioasa - Oprisan (doar v-am spus ca el a vrut sa fie primadona la manifestarea PNL!) s-a luat de "pseudo-afaceristul" Nelu Mustea si de fiul acestuia, deputatul PDL Razvan Mustea. Asa le trebuie! Tata Mustea si altii ca el i-au tinut hangul lui Marean, l-au pupat, l-au bagat in seama, au executat ce li s-a spus, i-au dat tot ce le-a cerut atitia ani etc... iar cind are el chef ii face de rahat! Eu zic sa-i mai faca o plecaciune si sa-i spuna saru' mina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu