marți, 29 iunie 2010

Unele, altele

* Dupa ce l-au infierat cu minie proletara pe Postelnicu la Delegatia Permanenta, Sapunaru, Kanty Popescu&comp. au avut surpriza sa constate ca votul final a fost extrem de strins: 59 de voturi pentru excludere, 49 impotriva si o abtinere. Votul le-a cam dat de gindit si se pare ca se vor linisti, o perioada, cu avintul excluderilor. Cica pe lista neagra a penelistilor iubitori de trandafiri s-ar mai numara primarul din Homocea, Neculai Ionescu, consilierul local Doina Fodoreanu, seful de la CJAS Mihai Copaci s.a.
* Una tare... ciudata de la intrunirea penelistilor vrinceni: membrii PNL nu mai au voie sa mai stea de vorba cu ziaristii! Ar putea fi chiar sanctionati de partid! Au voie doar in cadrul oficial al conferintelor de presa, cu Sapunaru, Popescu sau Lambrino de fata! Visul lui Sapunaru de a aparea pozitiv in monitorul lui Oprisan se implinise, deja, de citeva luni, asa ca nu mai au nevoie de presa! E distractiv, ce sa spun! Imi vin in minte niste vorbe populare:
``Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.``
``Facerea de bine e f...re de mama.`` etc.
* Apele s-au agitat putin prin Vrancea cu privire la schimbarea prefectului Nelu Oprea. Ceea ce nu prea-i convine lui Oprisan. Si ce vedem scris in monitorul sau? Un articol care ii ia apararea lui Nelu si-l plinge pe umar din cauza railor de la PDL Vrancea care s-au aratat nemultumiti de activitatea prefectului!
* Alesii si directorii portocalii stau cam ascunsi de ceva timp. Oare de ce? Ca sa-si arate ``barbatia``, doi parlamentari PDL au iesit zilele trecute in fata presei si au vrut sa ne arate cum ne va fi bine dupa ce ne va fi foarte greu. N-au reusit. Optimismul portocaliu nu se potriveste deloc cu griul (spre negru) de pe strada.
* Apele se umfla iar prin Moldova si nu numai. Autoritatile par din nou luate prin surprindere si nepregatite. Asta nu ne mai surprinde.
* Au trecut doi ani din cel de-al treilea mandat (si ultimul?) de primar al lui Bacinschi. Cum e Focsaniul? Sub municipiile resedinta de judet din Moldova. Ne comparam doar cu orasele din Baraganul torid.

Un comentariu:

  1. membrii PNL sa nu vorbeasca cu ziaristii ?
    ok, dar cu bloggari, ne da voie padisahul liberalismului vrancean si aiatolahul anti-oprisanismului mioritic :D

    RăspundețiȘtergere