luni, 9 mai 2016

Buletinele de vot pentru alegerile locale au PNL pe primul loc

Biroul Electoral de Circumscripție al județului Vrancea și birourile locale au efectuat tragerile la sorți pentru stabilirea ordinii pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie. Pe toate cele 3 buletine de vot din Vrancea, pentru alegerea primarilor, a consilierilor locali și a consilierilor județeni, PNL va fi pe prima poziție. Urmează, în ordine, UNPR, ALDE și PSD. După aceste partide parlamentare, s-au efectuat tragerile la sorți pentru formațiunile neparlamentare. Astfel, pe buletinul de vot pentru alegerea consilierilor județeni, următoare poziții sunt ocupate, în ordine, de celelalte 3 formațiuni care au depus liste de candidați: 5 - Partida Romilor, 6 - PMP, 7 - PND. În cazul candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Focșani, ordinea pe buletinele de vot este următoarea:
1 - PNL, Ion Ștefan
2 - UNPR, Marius Iorga
3 - ALDE, Lucian Vulpe
4 - PSD, Cristi Misăilă
5 - PMP, Mirela Bîznă
6 - PNȚCD, Lilian Ilie
7 - Forța Moldova, Gabriela Bența
8 - PND, Lionida Milea
9 - Partidul Verde, Dan Butnaru
10 - PRM, Camelia Hristea
Urmează, pe buletinul de vot pentru CL Focșani, cei doi candidați independenți, în ordinea în care și-au înregistrat candidaturile: 11 - Tudorel Trofin, 12 - Emanuel Gongu.
În celelalte localități s-a păstrat ordinea partidelor parlamentare - PNL, UNPR, ALDE, PSD - dacă au depus candidaturi. După ele, în funcție de tragerile la sorți, formațiunile fără grupuri parlamentare, dacă s-au înscris în alegeri, și candidații independenți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu