luni, 18 februarie 2013

Surprize?

* Auzi, dom'le, ce surpriză că Băsescu o susţine pe Elena Udrea iar USL îl susţine pe Vasile Blaga! Păi Băsescu o promovează pe blonda Elena de vreo 8 ani, ce mare noutate! Iar aşa-zisul buldog Vasile este cel mai potrivit pentru PSD şi PNL la conducerea PDL. Că nici nu mai ieşea Blaga senator anul trecut dacă nu se dădeau peste cap liderii şi susţinătorii USL! Şi acum ăştia doi se luptă la baionetă ... pentru ce? Care să fie cel care stinge lumina în clădirea de pe Aleea Modrogan şi duce partidul la pieire? Pentru că nici Blaga nici Udrea nu reprezintă soluţii viabile pentru relansarea PDL.
* Tot mai mulţi alegători se bat cu palma pe frunte (nu de bucurie) când văd ce le oferă guvernarea confortabilă a USL. Confortabilă doar pentru câţiva, bineînţeles! Cică nu se aşteptau să fie atât de tare păcăliţi în cursul anului electoral 2012! Ce surpriză!
* Deşi se află la începutul celui de-al patrulea mandat (!?!?), primarul Didi nu prea mai are niciun cuvânt de spus prin administraţia focşăneană. Nu că, din anul 2000 şi până acum, ar fi contat decisiv opiniile sale! Deciziile, controlul şi şmecheriile sunt aproape în totalitate -surprinzător? - în mâna cuplului naş-fin Vrabie-Necula. Vom reveni.
* Deputaţii PNL, cu ascendent roşu, Nini Săpunaru şi Laurenţiu Ţigăeru Roşca recunosc nonşalant că, cel puţin în acest an, nu se poate face mai nimic din cele promise cu atâta sârguinţă în a doua jumătate a anului trecut. Votanţii să aibă răbdare, aşa cum au de 23 de ani, şi, poate, vor primi ceva firimituri în anii electorali 2014 şi 2016, conform promisiunilor din 2012. Surprinzător, nu-i aşa?
* Tot cei doi deputaţi galben-roşu susţin că nu-i interesează şi nu vor lua deloc în seamă ce spune opoziţia, atâta câtă e ea acum şi cât de anemic se manifestă. Specific democraţiei roşii originale, promovată de tovarăşul Iliescu încă din Decembrie '89. Ce surpriză!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu