joi, 10 noiembrie 2011

Pe scurt

* Mici jocuri de glezne prin politica mioritica in ultimele 2 saptamini. Exemple: pretul gigacaloriei, referendumul privind reorganizarea, suspendarea primarului din Vidra (PSD) s.a. Toate discutate intre 4 ochi de Alin si Marian la un hotel de lux din Bucuresti, preferatul celui din urma. Ghiciti cine are de cistigat?
* La ultima sedinta a Consiliului Judetean s-a remarcat din nou avintul proletar al functionarilor publici din CJV si al angajatilor de la monitorul lui Marean care vociferau de mama focului si-i luau la misto pe consilierii care nu se incadrau pe aceeasi linie trandafirie de plecaciune in fata celui mai cel ... al judetului. Sa le fie de bine! Doar traiesc pe banii nostri!
* Tot la ultima sedinta, omul de baza al lui Marean din CJV - Raluca Dan, secretarul judetului - nu s-a mai putut abtine si a scapat niste damfuri politice trandafirii de mai mare dragul. Exact dupa sufletul sau si al sefului.
* Damfuri rosii se miros peste tot si prin Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea. Aceasta institutie de baza a unui stat de drept (ce limbaj de lemn am gasit!!!) e condusa pina in ultimul cotlon de oameni cu viziuni rosii si in beneficiul sefului celor 3 trandafiri. Adica Politia Vrancea e condusa de oamenii PSD cu acceptul si pe guvernarea portocaliilor. Asta da democratie!
* Marti seara, la OBSERVATORUL Antenei 1, ora 19.00, a aparut o ancheta jurnalistica exemplara despre sifonarea multor sute de milioane de lei de la Loteria Romana prin intermediul unor baieti destepti. Printre acestia se numara si Liviu Jitea. Mira pe cineva? E prietenul multora de prin politica. Iar unii dintre ei sar de cur in sus daca zici ceva de el.
* Cind a aparut zvonul cu numirea lui Dragos Mircea in functia de subprefect, monitorul lui Marean a executat imediat citeva materiale contra, la dorinta sefului. De citeva zile e tacere. S-a fisiit. Zvonul. Poate ca va fi numit, poate ca nu...
* Cica Sorina Placinta se va ocupa de eutanasierea ciinilor vagabonzi din Bucuresti. Nu vine si pe la Focsani sa se ocupe de javrele de pe malul Milcovului, care se imbuiba cu muuuuulti bani publici si au diverse culori?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu